tisdag 31 juli 2012

Väntar på plottern.

Nu är det äntligen semester!!!! Men ska vi komma iväg? Vi pratade med Ramnav igår, som lagat vår plotter. Den låg fortfarande kvar hos dem. Den var klar men inte hopmonterad. Dom lovade att skicka den idag, så vi borde ha den senast tisdag. Det gör att vi blir hemma ytterligare några dagar. Vi ska packa och göra klart lite med huset.
Nu känns det verkligen att det börjar bli sent på sommaren. Mörka kvällar och fuktigt ute. Värmen har ju varit bra och jag hoppas att det fortsätter så några veckor till.
Nu ska jag åka och kolla hur Selene mår i värmen.

En bild från Gibraltar. Vi var dit i maj på vår semsester till spanien.


Det här skrev jag för några dagar sedan. Nu TROR jag att vi är på väg. Igår vid lunch kom plottern med paket från Skåne. Vi var färdiga och åkte ut, men när vi handlade fick jag problem med ögat. Trodde att det var något skräp men det blev sämre och vi la till vid Fläskvik efter ett evigt kryssande ut ur Njutångersfjärden.  Jag googlade lite och tyckte att mina besvär liknade näthinneavlossning. I morse var det likadant och vi åkte hem och tog bilen till Akuten. Efter några timmar där så konstaterade ögonläkaren att jag hade en glaskroppslossning. Det var vanligt och inget farligt. Nu ligger vi i Fläskvik igen. På väg ut hit fick vi hjälpa en kille som hade problem med sin utombordare. Vi bogserade honom tillbaka till Snäckmor . Själva hann vi precis till bojen med åskan och regnet i släptåg. I morgon drar vi söderut.

2 kommentarer:

Jens sa...

Hej!

Kul att ni äntligen kommit iväg, hoppas ögat bättrar sig!

Jag se er inte på MarineTraffic (nu onsdag klockan 21.12) men ni kanske har ais:en avstängd och ligger i hamn?

selene sa...

Ja ais:en är avslagen på kvällen oftast men om du hittar Selene bland fartyg så kan du kolla last nown track. Jag har några båtar sparad på min flotta som jag kan kolla ibland. Hoppas ni har det bra! Såg att Max fick en abborre. Kul!
I morgon går vi mot öregrund.