måndag 28 september 2009

Årets sista segling!


Efter att ha tillbringat en helg på land och umgänge med släkt och vänner, packade vi för en långhelg. Vi for ut på fredag den 11: september. Motoriserade ut till Innerstön och Fläskvik (grisbukten). Här var redan fyra båtar och festen var igång. Elden brann och vi anslöt runt den.


Efter en hel del snack och planerande falnade elden och vi knoppade in i våra båtar.


Lördagmorgon var vi tre båtar som seglade tillsammans. Vi gick norr om Innerstön, Kråkön och Agön för att avsluta på Tärnön.Vi fick en fin seglats under några timmar. När vi närmade oss Tärnön så var det fullt med båtar där, så vi drog vidare till Storhamn. Efter grillen på kvällen så kom regnet och skrämde in oss i båtarna.


Efter en lång promenad på söndag, seglade vi österut och rundade Agöfyr sedan fick vi ett lågt ben mot Olmen och Berghamn.

På Måndag vaknade vi till strålande sol. Vi tog en lång promenad, ja vi joggade faktiskt lite på slutet, runt ön. Seglatsen hem tog tid. Vi seglade så länge vi kunde men när det inte var en endaste vindpust, så fick järngenuan hjälpa till. La till vid bryggan vid 15- tiden på måndag.

Inga kommentarer: